Νησιώτικη οικογένεια, 1964

Μεσσήνη!!!1964!!!Στην οδό Δημ.Υψηλάντου. Η μητέρα Νικολέτα Αθανασοπούλου και εμείς οι κόρες Ιωάννα Αθανασοπούλου, Χρυσάνθη Αθανασοπούλου & Άννα Αθανασοπούλου. Το κοριτσάκι δεξιά είναι η Νία Αντωνόπουλου κόρη του Μιμη του Αντωνόπουλου
Φυσικά τώρα ο δρόμος έχει αλλάξει! Τότε ήταν χωματόδρομος.
Το σπίτι πίσω είναι του Δουρούμη επί της Αγ. Σωτήρας .

Στη δεύτερη φωτό
Εδώ το 1958 ο πατέρας μου Αθανασοπουλος Δημοσθένης ( Δήμος ) φώτο για δίπλωμα ποδηλάτου

Ioanna Athanasopoulou-Bakirtzi

Σταυρουλα Σαραντοπουλου Το σπίτι είναι του Βασίλη Δουρούμη που είχε γυναίκα Τασία και παιδιά Ελενη Μαρια Ηλια Γιώργο και Δημήτρη;ρωτάω γιατί η συγκεκριμένη οικογένεια ήταν συγγενείς μας και να προσδιορίσω τον δρομο.

Ioanna Athanasopoulou-Bakirtzi Ναι ετσι είναι .ευθεία ο δρόμος σε βγάζει στο φούρνο του Μυλωνά !!!

Σταυρουλα Σαραντοπουλου Ευχαριστώ . Πήγαινα κάθε απόκριες για να μου δώσει γάλα ή θεία Τασία να φτιάξει η μάνα μου το γαλακτομπούρεκο.

Βασω Γερ Σταυρουλα Σαραντοπουλου Βούλα μου η θεία Τασία είχε ακόμη τη Ρουμπινη και τον Αποστόλη που χάθηκε πολύ νέος και μετά τον θάνατο του εκανε ένα άλλο Αποστόλη που και αυτός δυστυχώς πέθανε πριν λίγα χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι εκείνα τα φτωχικά αλλά όμορφα χρόνια τα αναπολώ και μου λείπουν. Φιλακια.

Σταυρουλα Σαραντοπουλου Βάσω έχεις δίκιο . Τον Αποστόλη τον μεγάλο τον ξέχασα τελείως αν και θυμάμαι όνειρο την κηδεία του . Την ρουμπίνι την θυμομουν αλλά δεν θυμόμουν το όνομα της.

Μαρια Βρεττου Αυτό το δένδρο πισω πρέπει να είναι στο οικόπεδο της κοκονιας??αν το θυμάμαι καλά η κάνω λαθος ?

Ioanna Athanasopoulou-Bakirtzi Το δένδρο είναι στο σπίτι του Μιμη του Αντωνόπουλου του κουρέα.

Μαρια Βρεττου Άρα εκανα λάθος ευχαριστώ πολύ

Παναγιώτης Χαραλαμπόπουλος Η Νεάπολη , θυμάμαι που περνούσε τα καλοκαίρια η καραβρεχτήρα του Δήμου (πριν ρίξουν άσφαλτο) και τρέχαμε από πίσω και φώναζαν οι μανάδες μας να μη βγούμε στη » δημοσά «.

 

Προβολή Σχολίων