Νησιώτικη παρέα, Αγιος Δημήτρης, Βρύση Μέλια, 1954

Angie Gargas

#1. Νικολάκης Τζωρτζης# 2. Κατινα Μανιτσα# 3. Νουλα Παντελιτσα Γιαννοπουλου# 4. Ποτα Ουτσικα# 5. Αργυρω Ουτσικα # 6. Κωστας Χριστινης γυιος# 7. Ευσταθιά Λαμπροπούλου # 8. Κικη Ρουτση# 9. Αγγέλω Τσαμη# 10. Παναγιώτης Μπαρακαρη αδελφός μου # 11. Ευθυμία Τσαμη # 12. Νια Λαμπροπούλου# 13. Βούλα Ρουτση Αδαμοπουλου# 14. Αργύρης Ρουτσης# 15. Αγνωστη# 16. Δημητρα Ταμπουρλου# 18. Γιώργος Λαμπρακης# 19. Τάκης Μανιτσας. #20. Αγγελική Μπαρακαρη (Angie Gargas)

Η φωτογραφία ελήφθη στην βρύση του Μέλια ,νομίζω το 1954 η το55.

 

Vasiliki Kalogeropoulou ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ , Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ, Η ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗ 2η ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΙΣΩ ΦΟΡΑΝΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΚΑΠΕΛΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ Η 1η ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ….
 • Κατερινα Τζωρτζη Στη πρώτη σειρά από κάτω προς τα πάνω και η πρώτη από αριστερά προς τα δεξιά είναι η Κατίνα Μανίτσα που κρατάει στην αγκαλιά της τον αδελφό μου Νίκο Τζώρτζη
 • Antonis Theodorako ΤΙ ΕΤΟΣ??ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΟ?
  Antonis Theodorako ΜΗΜΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 1960??ΔΗΛ.ΜΕΤΑΞΥ 1950 ΚΑΙ 1956???ΙΣΩΣ??

   Κατερινα Τζωρτζη Antonis Theodorako Θα ρωτήσω τον Νίκο σήμερα

 • Κατερινα Τζωρτζη Εκεί πρέπει να είναι
 • Antonis Theodorako Κατερινα Τζωρτζη, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ,ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ,Η ΤΡΙΤΗ ,ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΩ ΣΕΙΡΑ.ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΙ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑ,ΤΡΙΤΗ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟ ΚΑΤΩ,Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ.
  Κική Πατρίκη Το παιδάκι κάτω δεξιά υποθέτω ότι είναι ο Πάνος Μπαρακαρης. Θα προσπαθήσουμε και για τα άλλα πρόσωπα!
 • Ρουλα Ιζαμπώ Στην πρώτη γραμμή, η πρώτη αριστερά είναι η Μανιτσα η Κατίνα, η τρίτη από δεξιά η Ευσταθία Λαμπροπούλου και οι δύο είναι έν ζωή!
 • Panos Daskarolis H Φωτογραφία πιθανός είναι στου Μέλια τη βρύση, στην πρώτη σειρά απο αριστερά είναι η Κατίνα Μανίτσα η τρίτη ολίγο πίσω είναι η ΠΌΤΑ ΤΟΥ ΦΏΤΗ ΤΟΥ ΟΥΤΣΙΚΑ . ΔΕΎΤΕΡΗ ΣΕΙΡΆ ΕΠΆΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ρουτση που είχε πατρευτεί τον ΑδΜΌΠΟΥΛΟ ΤΟΝ πέτρο και τελευταία δεξιά με την κοτσίδα είναι η Δήμητρα Ταμπούρλου. Όλες είναι γειτονοπούλες
 • Effie Tzortzis Antonis Theodorako Αντώνη υπολογίζω από την φωτό ετσει πρέπει να είναι αλλά θυμιθεικα τώρα που ειταν του Μανίτσα το σπίτι σε μια αλάνα αν δεν κανό λαθως πειγεναμε και παίζαμε εκεί
 • Angie Gargas Κάτω αριστερά Κατινα Μανίτσα αγκαλιά τον Νίκο Τζώρτζου δίπλα η Νουλα η ΠαντελιτσαΓιαννοπουλου,Ποτά Ουτσικα,Αργυρώς Ουτσικα ,Ευσταθιάδη Λαμπροπούλου,Κικη Ρουτση,Άγγελο Τσιάμη ,Ο Αδελφός μου Πάνος Μπαρακαρη,δεύτερη σειρά από αριστερα Η Ευθυμία η Τσαμη αδΔείτε περισσότερα
 • Angie Gargas Στην φωτογραφία αυτή είναι στην βρύση του Μέλια νομίζω το54. η 55 ο μικρός κάτω είναι ο Κώστας της Χριστινης της Ουτσικα ο γυιοςεχει φύγει από την ζωη.
   Michalis Gavras Μια και βρέθηκε η Angie Gargas που τους γνωρίζει όλους, ξαναβάζω την φωτό με νούμερα και ξαναγράψε μας τα ονόματα με τα νούμερα. Μάλλον έτσι έπρεπε να το είχα κάνει από την αρχή. Διπλός κόπος για την Angie Gargas αλλά αξίζει!!!!!
 • Η εικόνα ίσως περιέχει: 19 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
 • Σταυρούλα Σαραντοπούλου Δεξιά κάτω ο μικρός Χάρι Πότερ ποιος να είναι άραγε.καθως επίσης και ο χοντρούλης αριστερά .όλα τα λεφτά και τα δύο?
 • Κατερινα Τζωρτζη Έτος που τραβήχτηκε η φωτογραφία μου είπε ο αδελφός μου είναι 1955
 • Angie Gargas #1Νικολάκης Τζωρτζης#2Κατινα Μανιτσα#3Νουλα Παντελιτσα Γιαννοπουλου#4Ποτα Ουτσικα#5Αργυρω Ουτσικα # 6Κωστας Χριστινης γυιος# 7 Ευσταθιά Λαμπροπούλου # 8 Κικη Ρουτση# 9 Αγγέλω Τσαμη# 10 Παναγιώτης Μπαρακαρη αδελφός μου # 11 Ευθυμία Τσαμη # 12 Νια Λαμπροπούλου# 13 Βούλα Ρουτση Αδαμοπουλου#. 14 Αργύρης Ρουτσης#. 15Αγνωστη# 16Δημητρα Ταμπουρλου# 18 Γιώργος Λαμπρακης# 19. Τάκης Μανιτσας. #20 Αγγελική Μπαρακαρη (Angie Gargas) Η φωτογραφία ελήφθη στην βρύση του Μέλια ,νομίζω το 1954 η το55.Ξερω 9 άτομα έχουν φύγει από την ζωή οι υπόλοιποι να είμαστε καλά να τους θυμόμαστε.Σας χαιρετώ!!!
Προβολή Σχολίων