Φουστανελάδες, 1960

 

Νικόλαος Ρούτσης
10-3-2024

ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑΔΩΝ ΣΥΝΕΧΕΊΑ

Η φωτογραφία έχει βγει στην κάτω πλατεία, μπροστά από το ζαχαροπλαστείο των αφων Αδαμόπουλου – το γράφει και η πρόσοψη του μαγαζιού άλλωστε – στις αρχές της δεκαετίας του 1960.

Από αριστερά, το τύμπανο και η πίπιζα, οργανοπαίκτες που τους έφερναν όπως λεγόταν από τα Λέζαγα (σημερινή Στενωσιά), γιατί ήταν σπεσιαλίστες του είδους και με ανεξάντλητες δυνάμεις παιξίματος.

Τώρα όσον αφορά τους τσολιάδες:

Τσοπανάκης;, τους άλλους δύο πιο πίσω δεν τους αναγνωρίζω, Κουμουράς Παναγιώτης,Ρούτσης Γεώργιος (Λάλος), Φωτεινάκης ;, Χαραλαμπόπουλος Γιώργος.

Όσον αφορά τις δύο μικρές αμαλίες και τον μικρό τσολιά δεν τους αναγνωρίζω.

Αν δεν κάνω όμως λάθος το πρώτο κοριτσάκι μετά τον τσολιά, πρέπει να είναι η Τσοπανάκη Ευθυμία, κόρη του πρώτου τσολιά.

Εις έτη πολλά.

Καλές Αποκριές.

Sakis Theodoropoulos

Ο πρώτος δεξιά είναι ο Γιώργος Χαραλαμποπουλος (Τσιτας) γνωστός ταξιτζής και πατέρας του Αλέκου, επίσης ταξιτζής…
Nikos Tsopanakis

Ναι ο πρώτος τσολιάς είναι ο πατέρας μου και αν δεν κάνω λάθος η πρωτη από τις Αμαλίες είναι η αδερφή μου η Κατερίνα και όχι η Εφη!
Δήμητρα Μπλανα Ρούτση

Νίκο αυτός πίσω από την γκλίτσα είναι ο Γιώργος Νικητόπουλος (χοργιατακος) και το μικρό τό αγοράκι αν δεν κάνω λάθος ο Χρήστος ο Τσοπανάκης γιός τού Βασίλη Τσοπανάκη!!!
Προβολή Σχολίων