Γυμναστικές επιδείξεις, 1963


Για να μαθαίνουν οι μικροί και να θυμούνται οι μεγάλοι. Με άσπρες «φουφούλες» στις γυμναστικές επιδείξεις στο Γυμνάσιο-Λύκειο της Μεσσήνης (για τη γυμναστική της καθημερινότητας είχαμε μαύρες «φουφούλες»)…….

Kyriakos Danikas Αχ συμμαθήτρια αυτά μας τρέλαιναν και παραμιλάγαμε. Τα καλύτερα, ομορφότερα, και αξέχαστα χρόνια. Και ας πέρασαν μόνο 35. Δεν άκουσα;;;;;
Νικολαος Ρηγας Kyriakos Danikas Ναι αν το διαβασεις αναποδα.
Δήμητρα Πριστούρη-Χιώτη Καλημέρα Τούλα, χρόνια πολλά, και μή σκαλίζεις κορίτσι μου,γιατί δε βοηθάει και το τοπίο σήμερα……….πολλά φιλιά!!!
Γιούλα Αθανασοπούλου-Συρίμπεη Πολλα τα χρόνια ειναι αλήθεια Τούλα μου ομως γεμάτα απο επικοινωνία ποιότητα και αγάπη μεταξύ μας.
Orestoyla Poylopoyloy Drakopoyloy Πράγματι Γιουλάκι η αγάπη και η εκτίμηση που υπάρχει μεταξύ μας, τα θεωρώ αυτονόητα και αδιαπραγμάτευτα…..Τώρα το ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ήμασταν παιδιά, αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στα παραπάνω…….καλό βράδυ με φιλάκια πολλά….
Άννα Παναγιωτοπούλου Θέλουμε ονόματα
 Orestoyla Poylopoyloy Drakopoyloy Άννα τα ονόματα που ζήτησες είναι από αριστερά Δήμητρα Πριστούρη, εγώ, Τζούλια Φανού και Γιούλα Αθανασοπούλου🌺
Τζούλια Φανου Γυμναστικές επιδείξεις στο γυμνάσιο Μεσσήνης,, απο δεξια προς αριστερά……γιουλα, Τζούλια, Τούλα, Δήμητρα.

 

Προβολή Σχολίων