ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΤΟΥ 6ΤΑΞΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ, ΑΡΧΕΣ ΜΑΪΟΥ 1971

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!
ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΤΟΥ 6ΤΑΞΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ, ΑΡΧΕΣ ΜΑΪΟΥ 1971 ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΗΛΙΑΓΗ ΒΟΥΝΟΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΣΜΟΛΙΚΑ «ΚΑΤΑΡΑ», ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ !!!!!
ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΞΑΜΕ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΠΟΛΕΜΟ !!!!
ΤΗ ΦΩΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕ Η ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ…
ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο Δ. ΖΕΠΠΟΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΠΟΝΗΡΕΑ ΣΤΥΡΟΥΛΑ, ΚΟΥΜΟΥΡΑ ΙΩΑΝΝΑ, ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΓΩ, ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΤΣΙΩΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ.
ΜΕΤΑ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ κ. ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ Η ΑΛΕΒΙΖΟΥ ΣΟΦΙΑ.
ΟΤΑΝ ΚΟΡΝΑΡΕ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΟ, ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ κ. ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΕΙΧΕ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΧΙΟΝΙ…ΑΔΙΑΘΕΤΟ. ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ, ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΓΙΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ !!!! ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΓΩΣΑ ΟΛΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΜΑΝΤΗΛΙΑ ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑ !!!
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΟΡΙ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ, Η ΠΑΤΣΙΩΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, Η ΧΕΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΠΟΝΗΡΕΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.
ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΩΤΟ ΟΛΗ Η ΣΤ’, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΙΜΙΛΙΟ ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ, ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΟΜΙΖΩ…
ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ: ΚΟΜΠΟΤΗΣ Γ., ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΣΠ., ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ.
Προβολή Σχολίων